TEČAJ POLETNE URICE POSLUŠNOSTI S STOJANOM IN DUNJO 🐾🐶🐾

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na tečaju, ki bo potekal v ponedeljek in sredo od 17.30-18.15 ure. Pričnemo v ponedeljek, 5.7.2021. Tečaj zajema 10 ur, primeren je za vse pasme ne glede na starost psa. Prijavnice pošljite na machdunja@gmail.com ali pokličite za dodatne informacije 041706002 (Dunja) Vpisni list: https://www.kinolosko-drustvo-mb.si/wp-content/uploads/2021/03/vpisni-listi-2021-za-spletno-stran.docx?fbclid=IwAR2vNu-qKxVcFLHATDKE1eO-D6oi2lniKfjiXTnu0IGEF-V67UyIoe5D738

Tečaj osnove socializacije in poslušnosti je poln

Vsi kandidati, ki bi se še želeli vpisati, boste razporejeni na čakalno listo v primeru, da si kdo premisli (kar se vedno zgodi).  Ponoven vpis v ta tečaj bo mogoč konec avgusta/začetek septembra. Med poletjem pa bodo potekale poletne urice, agility, poslušnost na progi, klasična poslušnost. Vpisi bodo kmalu!!!  Ponovno hvala za zaupanje. Se že veselimo novih izzivov z vami in da spoznamo vaše pasje prijatelje.

PONOVNO VPISUJEMO V TEČAJ OSNOVE SOCIALIZACIJE IN POSLUŠNOSTI!

Tečaj je primeren za vse pse in pasje mladiče katerih skrbniki bi želeli stabilne, zadovoljne pasje občane. Predviden začetek tečaja je 27.5. ob 18.00 v naših prostorih na Dajnkovi 4. Tečaj poteka enkrat na teden dve šolski uri (ob četrtkih ob 18.00) in dva vikenda, zaključek je predviden 1.7., vse skupaj je 8 srečanj (16 ur). Naslednji tečaj bo razpisan šele septembra. Tečaj se bo izvajal ob zadostnemu številu prijavljenih.… Preberi več »PONOVNO VPISUJEMO V TEČAJ OSNOVE SOCIALIZACIJE IN POSLUŠNOSTI!

OBVESTILO!

V prihajajočih dneh bi morali začeti z novimi tečaji, ki so prestavljeni zaradi ponovnega zapiranja nenujnih dejavnosti od 1.4. dalje. Vpisani tečajniki, prosimo vas, da spremljate maile, kjer vas bomo sproti obveščali. Preverjajte tudi neželeno pošto (spam). Pričeli bomo takoj, ko dobimo zeleno luč.V tem času smo vam inštruktorji vedno na razpolago, odprli smo tudi fb skupine, kjer se bomo že dotaknili vzgoje in šolanja psov. Hvala za razumevanje.

VABLJENI NA VPISE! (Pomlad 2021)

Prijavite se lahko preko spleta tako, da izpolnjeno prijavnico pošljete na e-mail inštruktorja tečaja ali jih kontaktirate po telefonu. Zaradi epidemiološke situacije vas prosimo, da se prijav preko spleta poslužite v čim večjem številu. Za tiste, ki vam ta način ne ustreza, pa smo vam za vpise na voljo 29.3., 30.3., 31.3., 1.4. in 2.4. med 18.00 in 20.00 na sedežu društva Dajnkova ulica 4.  Prijave se zbirajo do zapolnjenih… Preberi več »VABLJENI NA VPISE! (Pomlad 2021)

Novo šolsko leto se približuje!

Obveščamo vas, da bodo vpisi v naše tečaje potekali v četrtek, 27.8., petek 28.8., ponedeljek 31.8., torek 1.9. in sredo 2.9.2020 med 18.00 in 20.00 v naših prostorih na Dajnkovi 4. Inštruktorji in naši štirinožni asistentje vas z veseljem pričakujemo. Za dodatne informacije kontaktirajte naše inštruktorje posameznih disciplin: 🐺Osnovna šola poslušnosti z izpitom A🦊 Nadaljevalni tečaj poslušnosti z izpitom BBH: Dunja Mach Ogrizek (machdunja@gmail.com, 041 706 002) 🦊Osnovna šola poslušnosti na… Preberi več »Novo šolsko leto se približuje!

Nadaljevanje tečajev

11.5.2020 nadaljujemo s tečaji pod pogoji varovanja zdravja pred okužbo. Navodila za varno udeležbo in izvedbo tečajev. Že vpisani tečajniki pričakujte e-maile od svojih inštruktorjev z natančnimi navodili. Če bi se še kdo želel priključiti, naj kontaktira posamezne inštruktorje tečajev. Mala šola za mladiče: Olga 041 350 322Osnove socializacije in poslušnosti: Tina 040 166 929 (tečaj je polno zaseden)Osnovna šola poslušnost na progi (Rally obedience): Mateja 040 712 715Osnovna šola… Preberi več »Nadaljevanje tečajev

Navodila za tečajnike

Tečajniki Osnove socializacije in poslušnosti imate na mailu navodila za delo. Nekateri ostali tečaji še sledijo v naslednjih dneh. Upam, da ste vi in vaši najdražji zdravi in da bomo produktivno preživeli obdobje samoizolacije ob tem pa še kaj naučili naše kosmatince.