Novo šolsko leto se približuje!

Obveščamo vas, da bodo vpisi v naše tečaje potekali v četrtek, 27.8., petek 28.8., ponedeljek 31.8., torek 1.9. in sredo 2.9.2020 med 18.00 in 20.00 v naših prostorih na Dajnkovi 4. Inštruktorji in naši štirinožni asistentje vas z veseljem pričakujemo. Za dodatne informacije kontaktirajte naše inštruktorje posameznih disciplin: 🐺Osnovna šola poslušnosti z izpitom A🦊 Nadaljevalni tečaj poslušnosti z izpitom BBH: Dunja Mach Ogrizek (machdunja@gmail.com, 041 706 002) 🦊Osnovna šola poslušnosti na… Preberi več »Novo šolsko leto se približuje!

Nadaljevanje tečajev

11.5.2020 nadaljujemo s tečaji pod pogoji varovanja zdravja pred okužbo. Navodila za varno udeležbo in izvedbo tečajev. Že vpisani tečajniki pričakujte e-maile od svojih inštruktorjev z natančnimi navodili. Če bi se še kdo želel priključiti, naj kontaktira posamezne inštruktorje tečajev. Mala šola za mladiče: Olga 041 350 322Osnove socializacije in poslušnosti: Tina 040 166 929 (tečaj je polno zaseden)Osnovna šola poslušnost na progi (Rally obedience): Mateja 040 712 715Osnovna šola… Preberi več »Nadaljevanje tečajev

Navodila za tečajnike

Tečajniki Osnove socializacije in poslušnosti imate na mailu navodila za delo. Nekateri ostali tečaji še sledijo v naslednjih dneh. Upam, da ste vi in vaši najdražji zdravi in da bomo produktivno preživeli obdobje samoizolacije ob tem pa še kaj naučili naše kosmatince.

Odpoved tečajev zaradi COVID-19

Do nadaljnjega zapiramo vrata kinološkega društva in odpovedujemo VSE tečaje, ki se izvajajo v spomladanskem delu. Bodite pozorni na e-poštna sporočila, ki jih boste dobili od svojih inštruktorjev in upam, da se kmalu spet vidimo. Skupaj pomagajmo preprečiti širjenje COVID-19, da bomo kmalu spet brez skrbi.