VPISI V TEČAJE – JESEN 2023

Z veseljem vas obveščamo, da pričenjamo s prejemanjem prijav v naše tečaje, ki se bodo pričeli v začetku septembra. O točnem dnevu začetka tečaja in vseh podrobnostih boste po mailu obveščeni od inštruktorja tečaja.Prijava je možna preko spleta ali osebno na društvu. Prijavnico, ki jo pošljete na e-mail inštruktorja izbranega tečaja, lahko prenesete spodaj: Ali pa se na vpisih vidimo v naših klubskih prostorih 29. in 30. avgusta na Dajnkovi… Preberi več »VPISI V TEČAJE – JESEN 2023

VPISI V OSNOVE SOCIALIZACIJE IN POSLUŠNOSTI!

Prijava je možna preko spleta. Izpolnjeno prijavnico (ki jo lahko prenesete spodaj) pošljete na mail: tina.ciglar@gmail.com Prijave se zbirajo do zapolnjenih mest oz. do začetka tečaja, ki bo predvidoma v četrtek, 4. 5. 2023.  Osnove socializacije in poslušnosti (tečaj vzgoje) je za vse, ki želite vzpostaviti odnos s psom, ki privede v prijetno sobivanje. Primerno za pse starejše od 4 mesecev, za delovne pasme in pasme, ki imajo hiter mentalni… Preberi več »VPISI V OSNOVE SOCIALIZACIJE IN POSLUŠNOSTI!

Tečaj ‘Osnovne socializacije in poslušnosti’ poln

V tečaju Osnove socializacije in poslušnosti ni več prostih mest, zato vpis zapiramo. Ponovno vam hvala za tako številčno zaupanje, mi pa ga bomo po vseh močeh se trudili upravičiti. Psi vam bodo hvaležni, da ste k vzgoji pristopili celovito, tako na nivoju razumevanja pasje govorice, mentalni stimulaciji in fizičnem razvoju. Se kmalu vidimo.

Vpisi v spomladanske tečaje!

Z veseljem vas obveščamo, da pričenjamo s prejemanjem prijav v naše tečaje, ki se bodo pričeli v začetku marca. O točnem dnevu začetka tečaja in vseh podrobnostih boste po mailu obveščeni od inštruktorja tečaja. Prijava je možna preko spleta ali osebno na društvu. Povezavo do prijavnice, ki jo pošljete na mail inštruktorja izbranega tečaja je TUKAJ: https://www.kinolosko-drustvo-mb.si/wp-content/uploads/2021/03/vpisni-listi-2021-za-spletno-stran.docx ali pa se na vpisih vidimo v naših klubskih prostorih 27. in 28. februarja… Preberi več »Vpisi v spomladanske tečaje!